Jótékonyság!

Jót tenni nem csak ünnepeken lehet. Adni bármikor jó érzés, különösen, ha nemes célt találunk az adománynak.  Az Ottilia Esküvőszervező és a Napló a januári Veszprémi Esküvő Kiállításon minden belépő árából 100 forintot jótékony célra ajánl fel.

Nem szeretnénk eldönteni, hogy ki legyen, aki az így összegyűlő adományt megkapja, ezt Önökre, Rátok bízzuk. Két szempontot viszont meghatározunk: az egyik, hogy Veszprém megyei, a másik, hogy emberekkel foglalkozó szervezet, alapítvány legyen. Bár az állatokat szintén kedveljük, most mégis azt gondoljuk: manapság talán a gyermekek, idősek, betegek szorulnak rá leginkább. A javaslatokat akár nyílt, akár privát üzenetben várjuk itt, a Facebook oldalunkon. Kérjük, hogy lájkoljátok és osszátok meg oldalunkat, benne jótékonysági akciónkat, hogy minél több emberhez jusson el ennek híre.

A három legtöbb jelölést kapott szervezet közül, a kiállításon résztvevő látogatók döntik el szavazással, ki veheti át felajánlásunkat. Természetes ezt a helyszínen el is mondjuk majd. A befolyt összeget nyilvánosan fogjuk átadni a kiválasztott szervezetnek, alapítványnak, amiről a Napló tudósítani fog. Előre is köszönjük mindenki támogatását!