Ajánlatkérés

Az általam készített első árajánlat ingyenes, mert hiszem, hogy elnyeri a tetszéseteket.

Teljes körű esküvőszervezés

Ha az ajánlatom elnyeri tetszéseteket és engem bíztok meg a teljes körű szervezéssel, úgy az esküvő lebonyolítása, a több hónapos
munka, a problémák megoldása, az esküvői forgatókönyv elkészítése és az esküvő napján a jelenlétem számotokra ingyenes!
És miért ingyenes? Mivel szerződésben állok a szolgáltató partnereimmel így a jutalékot tőlük kapom.

Helyszíni jelenlét

Teljes körű esküvőszervezés esetén ingyenes. Az esküvőtök napján reggeltől egészen hajnalig a helyszínen vagyok, irányítom a szolgáltatókat, ügyelek arra, hogy minden a helyén legyen.

Lehetőségetek van arra is, hogy csak a nagy nap lebonyolításában segédkezzek.

Díjszabása előzetes egyeztetés után kerül meghatározásra, miután párszóban szeretném egyeztetni veletek mit is szeretnétek. Mivel nincs két egyforma esküvő. Keressetek bátran, az ajánlatadás ingyenes!

Tanácsadás

Forduljatok hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha az esküvőt Önállóan szeretnétek megszervezni és csak részfeladatok elvégzésére vagy tanácsadásra, van szükségetek. Díjszabása ebben az esetben is előzetes egyeztetés után kerül meghatározásra, miután párszóban szeretném egyeztetni veletek mit is szeretnétek. Rendelhettek tőlem egy-egy szolgáltatót is (pl. ha csak zenekarra vagy helyszínre van már szükségetek és nem találjátok az igazit), ebben az esetben csak a tanácsadói díjat kell kifizetnetek.